Monday 31 October 2011

Propaan Heater

Propaan kachels zijn uitstekende mogelijkheden voor goedkope verwarming. Hoewel de oprichting van de kachel, samen met de cilinders en de waterslangen kunnen in eerste instantie lijkt duur in vergelijking met elektrische kachels, maar je bespaart veel meer in de lange termijn als propaangas is erg goedkoop in vergelijking met elektriciteit of enige andere gas.
Als u van plan om een ​​groot formaat propaan kachel te kopen, krijgen dan een professionele deskundige op te zetten. Ervoor te zorgen dat teflon tape of draad voegmassa wordt niet gebruikt bij verbindingen worden gemaakt tussen de kachel het hoofd en de brandstof slang en ook in de verbindingen tussen de regelaar - slang aan de brandstof buis. Ook ervoor te zorgen dat de garantie is voor een minimum van een jaar en geldt voor alle accessoires en de knoppen die de stroom van het gas te controleren.
Propaan kachels worden ook gebruikt voor tankless opwarmen van water. Een propaan brander verwarmt direct het water voordat het wordt vrijgegeven aan de kraan. Hoewel de benodigde ventilatie systeem is erg complex, de voordelen van een propaan tankless kachel zijn immens en ze werken goedkoper in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.
De twee typen van propaan kachels zijn beschikbaar:; ventless propaankachels: Dit zijn kleine kachels die geen externe ventilatiesysteem als de hoeveelheid uitlaatgassen geproduceerd gas is minder erg. ; Geventileerde propaankachels: In deze kachels, de directe muurkoker zuigt lucht van buiten naar de verzegelde verbrandingskamer en ook ventilatieopeningen de uitlaatgassen direct naar buiten. ; Portable propaankachels
Draagbare propaan kachels zijn erg zuinig en makkelijk te gebruiken. Ermee kunnen worden ingezameld de temperatuur 25 graden F in een klein gebied, afhankelijk van de grootte van de kachel. Het onverstandig zou zijn te verwachten de verwarmers aan een koude winterse dag te veranderen in een warme lentedag, maar ze, dat is een aangename warmte voorzien in een barbecue bij elkaar komen of als u wilt uw vroege ochtend koffie op het terras te genieten.
Terwijl de aankoop van draagbare propaan kachels, zorgen ervoor dat u een eenheid die wordt geleverd met een roestvrij stalen brander met goede esthetische uiterlijk, kopen is weerbestendig en kan snel worden gemonteerd. Kijk voor eenheden die automatisch uitschakelen wanneer het wordt gekanteld of de doorstroming van het gas wordt onderbroken. Hebt u een kachel met een minimum van 40.000 BTU warmte produceert. Aangezien deze toestellen vereisen een propaan cilinder, trekken en verbergen verlengsnoeren zal geen probleem meer.
Propaankachels: Koolmonoxide Sterfte
Wanneer een propaan kachel brandt, verbruikt zuurstof en produceert koolmonoxide als een bijproduct. Koolmonoxide is een reukloos smaakloos gas die concurreert met zuurstof bindende moleculen in ons bloed. Vroege symptomen van koolmonoxidevergiftiging zijn hoofdpijn en misselijkheid. Bij langdurige blootstelling, kan dat leiden tot cardiovasculaire collaps, coma en uiteindelijk de dood.
Sterfgevallen in verband met koolmonoxide zijn normaal gezien wanneer mensen gaan kamperen met overdekt propaan kachels. Binnen de gesloten tenten, is er geen afzetmarkt voor koolmonoxide en geen inlaat voor zuurstof. Verder, campers, na een verblijf de hele dag wandelen in slaap valt onmiddellijk op de hoogte van wat er gebeurt en some helaas nooit meer wakker.
Het is altijd raadzaam om een ​​koolmonoxide melder gemonteerd in de kamer als de garage of het groene huis waar de propaan heater uitvoerig zal worden gebruikt krijgen. Deze dagen propaankachels uitgerust met zuurstofdetectors zijn ook beschikbaar. Deze detectoren klinkt een alarm wanneer het zuurstofgehalte daalt onder een vooraf bepaalde waarde. Dit geeft aan dat het koolmonoxide stijgt in de kamer.
Veiligheidsmaatregelen
Some van de veiligheid voorzorgsmaatregelen die u moet nemen bij het behandelen van propaan kachels zijn:; Als u gas ruikt lekken, sluit het gas aan het apparaat onmiddellijk. Volgende, geen open vuur te blussen die aanwezig is bij het apparaat. Als u still gasreuk bel dan uw gas-afdeling of de brandweerkazerne onmiddellijk. ; Plaats altijd de kachel op een stabiele vlakke ondergrond. ; Controleer of er geen lekken met water en zeep na de initiële assemblage en elke keer dat de cilinder wordt vervangen. ; Niet bewegen of aanraken van de kachel, terwijl het heet is of brandt. Laat de kachel 45 minuten afkoelen voordat u probeert om de ventilator te verplaatsen. ; Bijtende of brandbare materialen mogen niet worden gebruikt om de kachels te reinigen. Indien nodig, gebruik warm water met zeep. ; Gebruik alleen de toezichthouders en tuinslangen die welke door de fabrikant. ; Gebruik geen spuitbussen in de buurt van de kachel, terwijl deze in gebruik is. ; Tot slot, vergeet niet om brandbare voorwerpen weg te houden uit de kachel. Ervoor te zorgen dat er voldoende ventilatie om de concentratie koolmonoxide te voorkomen dat de opbouw in de kamer en je hebt zelf een goedkope en efficiënte verwarming.

No comments:

Post a Comment