Saturday 8 October 2011

Relaties: Ben ik Cheating?

Ik keek naar de Chris Rock hit, I Think I Love My Wife, op dvd's en ik vroeg me af: op welk punt dat ik zou overwegen mijn man schuldig te zijn aan fraude op mij?
Adviezen variëren op wat het betekent te bedriegen op uw significante andere. Is seks te hebben te worden betrokken om te kunnen worden beschouwd als valsspelen? Kan zoiets als flirten worden beschouwd valsspelen? Hoe ver denk je dat iemand moet gaan voordat ze 'in de problemen?'
Laten we beginnen met de voor de hand liggende. Als u gehuwd bent, geëngageerd of dating iemand uitsluitend, is belangrijk dat u weten allebei wat ieder van jullie begrijpen worden valsspelen. Een meerderheid van de mensen zullen waarschijnlijk zeggen dat het hebben van seks met iemand anders is zeker vreemdgaan. Zodra we hebben aangetoond dat als een gemeenschappelijke nee, nee, andere bijzonderheden moeten worden gedefinieerd.
Dus wat over zoenen? Een kus op de wang is een gemeenschappelijke groet, en zelden in voldoende seksuele spanning voor iemand om te eindigen in bed met de persoon. Zodra de kus op de lippen gaat, zou ik zeggen dat de activiteit twijfelachtig is. Het hangt allemaal af van de intentie van de kus, de lengte van de kus en het type van de kus. Een algemene vuistregel is dat als de kus op de lippen en meer dan een seconde, of gaat de tong, er is een trouw overtreding.
Zoenen is een vrij makkelijke call, maar hoe zit het met knuffels? Goede vrienden delen vaak lange, strakke knuffels, en er is niets over het seksuele. Het is moeilijk te zeggen door een knuffel als er iets meer emotioneel aan de hand dan er zou moeten zijn. Vrienden van het andere geslacht krijgen vaak zeer dicht, en soms zelfs een beetje fysiek. Zetten armen om elkaar heen, hand in hand tijdens het praten en knuffelen kan worden alarmerende om naar te kijken uw significante andere doen. Als ze echt goede vrienden, is dat valsspelen? Hoe weet je dat er nooit iets meer tussen hen?
Op de lichtere kant, flirten maakt boos sommige mensen als ze zien dat hun partner te doen. Er is ook een mooie fijne lijn tussen vriendelijke en flirten. Een onzekere persoon kan een vriendelijke en sympathieke persoonlijkheid als flirterig, vergissing hoewel dat de bedoeling kan er niet zijn. Dit soort dingen is vertrouwen, en de kansen zijn niets zou komen van een knipoog, Joke en glimlach. (Hopelijk)
Naar mijn mening, het komt allemaal neer vertrouwen. Vertrouwen is niet alleen met betrekking tot je partner, maar met betrekking tot jezelf. Vertrouw je jezelf met die andere persoon? Als je echt jezelf vertrouwt, zou je bereid zijn om uw significante andere alles over uw ontmoeting met die andere persoon te vertellen. Als je het gevoel dat je wilt het feit dat je met hen waren, verbergen of je geest hoort het maken van je redenen waarom wat je deed was niet bedriegen, die je wellicht al in de problemen.
Emotionele verstrengelingen kan net zo schadelijk zijn als fysieke degenen om een ​​lange-termijn relatie. Een algemene vuistregel is te beslissen of je probeert om iets van iemand krijgen buiten je relatie. Of het nu gaat genegenheid, een luisterend oor, aandacht, of geslacht, moet u in staat om te gaan om uw partner voor al deze dingen. Hoe meer je met elkaar zijn, hoe sterker de obligatie zal worden.
Als er genoeg geven en nemen, met eerlijke communicatie, is er geen reden voor enig onderdeel van het paar om elders te gaan voor de nakoming.
Wat denk je kruist de 'bedrieger' lijn? Neem de poll hieronder, of voel je vrij om commentaar te geven.

No comments:

Post a Comment