Friday 7 October 2011

The Rose - een symbool van liefde

De roos heeft mensen geïnspireerd generaties, veel mensen zien de schoonheid van de roos als symbool van de liefde, zijn delicate bloemblaadjes als de streling van een geliefde, zijn elegantie is de aanraking van het leven zelf.
De roos is een bloem die heeft aangewakkerd de verbeelding en raakte de harten van zoveel mensen, er is geen andere bloem dat is het hoogtepunt van de dag van een persoon, de gave van liefde en geluk te brengen tweeën, of het geschenk symboliseert het verdriet voelde op het overlijden van iemand hield. De roos, dit mooie delicate bloem is een bloem meer bekend dan elke andere in de hele wereld.
De meeste mensen gewoon naar de winkel en pick-up een boeket, dan zij het geven aan de persoon die hij was bestemd voor, maar er zijn sommige mensen dat die rozen groeien, zijn er een aantal mensen die een beetje van hun ziel gelegd in om elke en elke bloesem, misschien bent u een van die mensen, of misschien wilt u die persoon zijn, maar u niet zeker weet hoe om te gaan over.
De roos is geweest met ons op voor een lange tijd, de rozentuin is al zo'n 5000 jaar in feite, geloof het of niet. Een van de eerste grote telers van rozen was het Romeinse Rijk, ze enorme tuinen hadden met niets anders dan rozen in hen, deze rozen werden gebruikt voor alles van de geneeskunde te maken parfum. In de 15de eeuw, vinden we de War of the Roses, waar twee verschillende facties werden gesymboliseerd door de witte roos en de rode roos, en het gaat de hele weg naar de moderne tijd, waar de roos is veel meer dan een symbool of vechten een geneesmiddel, deze dagen de roos is de schoonheid zelf, een veel wilde bloemen als u van plan op elk type van een bloementuin. Een definitieve aanrader!
Bij de keuze van de rozen die je gaat te planten in uw tuin Zorg ervoor dat u de aard van de roos die past bij uw doeleinden te krijgen, wil je het snijden van rozen of gewoon iets om de tuin mooi? Heeft u allergieën of gaat u liever de sterkere parfum dat sommige soorten rozen hebben?
Zodra u uw keuze heeft gemaakt zorg ervoor dat je plant ze in een plaats die waar ze krijgt ongeveer zes tot acht uur zonlicht per dag. De roos is een plant die houdt van zo drink je plant te geven van kleine hoeveelheden water op geregelde tijdstippen tijdens de week. Houd uw roos gesnoeid, gewoon knip de dode spullen elke lente, kunt u ook wilt wat snoeien om de plant vorm te doen, je weet wel, te houden op zoek naar leuke.
Houd de roos plant gesnoeid en bemest, alleen niet vergeten dat als het winter wordt, bemesten en dergelijke ongeveer een maand te stoppen voordat de eerste vorst, het soort zet de roos in de shutdown-modus.
De bodem moet worden van een goede kwaliteit, dat betekent dat het moet kunnen om goed uitlekken, rozen hou niet van stilstaand water rond hun wortels, kan het goed te provoceren wortelrot. Een goed idee is om compost gebruik rond de plant en in het bijzonder wanneer de winter is op de weg, de opbouw ongeveer een centimeter extra grond rond de voet van de plant, dit helpt om de plant warm genoeg in de winter en geloof me de roos hou van je voor!
Het kost tijd en werk te houden en rozen te verhogen, maar ze zijn de moeite waard omdat er geen andere plant of bloem geeft zoveel terug naar u als een roos doet!
De schoonheid die de roos in zijn eenvoudige bloemblaadjes zal duren voor lange tijd te komen ... want er zullen altijd mensen zijn die zal houden en koesteren dit eenvoudige bloem.
In het verleden de roos was een symbool van oorlog, van de politiek en ga zo maar door .. tegenwoordig, de roos is het ultieme symbool van de liefde, maar niet alleen dat; een roos kan een beetje een je hart aan een ander gegeven, zodanig een kleine tere bloem, maar de betekenis achter het kan genoeg zijn om je adem benemen.

No comments:

Post a Comment