Sunday 16 October 2011

RV Luifel Reparatiehandleidingen - Hoe RV Repair Luifel

Vele recreatieve voertuigen (RV) eigenaren op zoek naar comfort tijdens het reizen. Een camper luifel is een van vele manieren om schaduw, en beschermt tegen regen tijdens het reizen. RV luifels zijn eenvoudig te installeren en kan worden verlengd of ingetrokken, per individuele eisen. Als de reiziger brengt tijd door op de weg rijdt, kan de luifel vrij gemakkelijk beschadigd raken. Hoewel, luifels zijn gemaakt van stevig materiaal, af en toe een traan, of schade aan haar veren kan optreden. Doen de RV voortent reparatie van uw eigen is vrij gemakkelijk. Laat ons kijken naar enkele RV voortent repair instructies, om u helpen getijde over beschadigd recreatievoertuig voortent problemen.
How naar RV Repair Luifel
Torn RV Awning; Small tears and holes can easily be repaired, using clear RV awning repair tape. Schone het gebied rond de scheur volledig, van boven alsook van binnenuit. Zorg ervoor, is het droog. Het niveau van de luifel op een vlakke ondergrond, en een stuk van de twee gescheurde randen samen, met behulp van de doorzichtige tape. Plak een ander, als je voelt men zou niet genoeg zijn.
Vervang RV Luifel; voor schermen die te veel gapende gaten hebben, of zijn slecht gescheurd, vervanging is de enige oplossing. Laat de voortent armen, door te trekken de release niveau. Trek de beschadigde zonweringdoek volledig, door afwikkelen uit het roller. Stevig klem op de roller assemblage bevestigingsplaat, en verwijder de twee lag moeren dat de arm assemblage hechten aan de roller bevestigingsplaat.
Carefully ontgrendelen de gehele camper luifel monteren en installeren van de vervangende camper luifel Door de roller in de as caps. Zorg ervoor dat de stof schade, terwijl u het via de luifel buis, bestand beneden alle scherpe randen op de buis. Beweeg de luifel doek volledig over de top van de rol naar de grond. Zorg ervoor dat de stof is op zijn plaats, en is gecentreerd op de buis en steek het snoer eindigt in de buis. Schroef in de achterstand bouten stevig vast.
Onderhoudstips voor RV Voortenten
Om te voorkomen dat meeldauw en schimmels uit de afwikkeling van de stof en de hardware, lagere ene uiteinde van de luifel, zodat het water weg kan lopen. Als de RV luifel is niet van plan om te worden gebruikt, is het het beste om het rollen en op te slaan weg. Duidelijk uit alle puin, en drogen, voordat u het opbergt. Ter bescherming van de luifel, breng een dunne laag van een voorgeschreven chemische behandeling. Dit zal niet toestaan ​​de vlekken van eventuele ongereinigde vocht uit ontwikkelingslanden.
The metalen hardware van de luifels moeten ook regelmatig worden gereinigd en gesmeerd, aangezien het niet laten roest in te stellen als er geen krukken zal ontwikkelen in hen. Voor het vertrek op een camping rondreis of enig ander uitje, check de achterstand schroeven te draaien, een keer om er zeker van dat ze goed zijn bevestigd. Controleer de voortent spoor te zien, indien de gemonteerde luifel is veilig om de recreatieve voertuig. Controleer ook regelmatig de arm draaipunt gaten voor uitgebreide gaten of gebroken nagels, en vervang de scharnierpunt, indien nodig.
Een RV luifel bewaard in een goede conditie door regelmatig onderhoud zal de levensduur van de voortent te verhogen en bespaart u veel reizen naar een reparatie en vervanging faciliteit. Met eenvoudige camper luifel repair instructies bij de hand, zal men nooit worden geplakt op de weg, met een beschadigd zonnescherm. Als je, nu, je weet hoe je camper luifel repareren!

No comments:

Post a Comment