Thursday 6 October 2011

Serpentine Riem Vervangen - Hoe een serpentineaandrijvingen Vervang

Het proces van serpentineaandrijvingen vervanging is eenvoudig uit te voeren, op voorwaarde dat de nodige voorzorgsmaatregelen en stappen zorgvuldig worden uitgevoerd. Om te begrijpen hoe een serpentineaandrijvingen vervangen, is het noodzakelijk te weten een beetje over de band.
Serpentineaandrijvingen; Het is een riem gebruikt in auto-motoren voor het aandrijven randapparatuur zoals de stuurbekrachtigingspomp, dynamo, A / C compressor, waterpomp, luchtpomp, enz. Een gordelspanner, spanrol of beide nodig zijn om gids de beweging van de riem. De heer Jim Vance de uitvinder van de serpentineaandrijvingen. De Ford Motor Company de gebruikte band voor het eerst voor de 'Mustang' in het jaar 1979. De kronkelende band kan dragen spanning en dus beschikt over een hoge mechanische efficiëntie in vergelijking met de 'V-riem.
Vervanging van serpentineaandrijvingen; De serpentineaandrijvingen moet worden vervangen elke 4 jaar of nadat het voertuig dekt 30.000 tot 60.000 mijlen. Van de gordel gecontroleerd om tot het verrichten van vervangende activiteit. De riem moet worden vervangen indien zij toont scheuren, sneden, verslechtering van de randen of maakt lawaai. Als men vind het exacte probleem anders dan slijtage, het helpt voor de vervanging of om de nieuwe band te helpen langer meegaan. Laat ons begrijpen hoe een serpentineaandrijvingen vervangen.
Hoeveel moet het kosten om Vervang een serpentineaandrijvingen; De kosten van de Serpentine moet rond de $ 30 - $ 50. De arbeidsmarkt kosten voor de vervanging van deze riem is $ 50. Zo zou het mogelijk zijn om te leren hoe je een serpentine gordelspanner en de 's'-riem om geld te besparen vervangen.
Verhuizing; Voordat men begint het verwijderen van de band, moet de service manual voor die specifieke auto worden verwezen. De autogordelspanners zijn strak geveerd, en dus moet men elke vorm van voorkomen 'slips', wat ernstig letsel kan veroorzaken. Een speciaal ontworpen service-tool moet worden gebruikt om de spanning te verlichten. De stand waarin het gereedschap is gemonteerd moet goed worden gecontroleerd. The spanrol moet idealiter rustend op de interne 'stop'. De tool kan 'Jam' als het niet in contact komen met de spanner stoppen voordat een andere component. Dit kan ook het gevolg zijn in het gereedschap te glijden en kunnen vervolgens zelfs letsel veroorzaken. De gordel kan veilig worden verwijderd na het loslaten van de spanning. Het proces van verwijderen van de band uit moet gaan van de grootste poelie, omdat het gemakkelijk kan worden benaderd. Men nodig kan hebben het splash schilden te verwijderen voordat u de riem uit de vergadering.
Zodra de serpentineaandrijvingen is verwijderd, moet de volgende onderdelen worden geïnspecteerd. ; De koelvloeistof pomp moet worden gecontroleerd op lekkage. Als er een lekkage probleem is, resulteert in ruis of slecht gehoor. ; De ventilator koppeling dient te worden geïnspecteerd op lekkage en voor elke vorm van schade. ; De spanner moet ook worden gecontroleerd. Er kan een probleem van het dragen van down van de spanrol mechanisme of katrol met ruis. ; Er moet worden gecontroleerd of een van de kap onderdelen contact maken met de spanrol, riem of een van de katrollen. ; Opnieuw een serpentijn Belt; Tijdens de herinstallatie, moet het proces om te keren van dat van de verwijdering worden uitgevoerd. Alle nodige voorzorgsmaatregelen genoemd voor de verwijdering proces moet worden gevolgd. De gordel moet worden gerouteerd in de omgekeerde volgorde van die van de uitslag. Voorzorgen moeten genomen worden om te zien of de ribben van de riem nauwkeurig worden ingesteld in de groeven. The spanrol positie schaal moeten ook worden gecontroleerd. Als de pijl in de schaal is op de 'tight' kant dus op de andere helft van de spanrol, dwz tussen de twee lijnen, de her-installatie is perfect.
De kronkelende band, die ook bekend staat als de 's'-snaar, is een beter alternatief voor de' V-riem. De hierboven genoemde proces van vervanging van serpentineaandrijvingen helpt de gebruiker in een veilige verwijdering en herinstallatie.

No comments:

Post a Comment