Thursday 13 October 2011

Sweet 16 Party Ideas

Bijna elk meisje wacht tot 16 draaien als deze wordt vaak geassocieerd met een speciale sweet 16 party die wordt geworpen door familie en vrienden. Wie kan vergeten de magische gevoel van het draaien in een zoete zestien jaar oud en de vreugde die ermee gepaard gaan? Ik denk dat de meeste mensen vandaag de dag zouden zeker graag weer terug de tijd toen ze 16 werd en toen was het leven over muziek en dans, data en chocolade snoepjes.
Voor ouders, dit is de tijd kunnen ze echt vernieuwend als het gaat om de Sweet 16 Party ideeën. Sweet 16 Party ideeën kunnen eenvoudig te extravagant en kunnen creatief en vol plezier ook. U moet alle gaan uit naar zodat uw dochter heeft all de lol haar zestiende verjaardag en onthoudt, voor alle komende jaren.
Sweet 16 Party Ideas:; Ten eerste plan voor uw sweet 16 partijen, moet u om te beslissen over het thema voor het feest. Kunt u een opsomming van enkele populaire en ook bespreken met uw kind. Dit zou hem / haar een goed gevoel over het feit dat u bereid bent om te delen en vertrouwen over de gehele doen. Ook kan je waardevolle input wat uw kind kan verwachten. We kunnen controleren een aantal van de populaire thema's hieronder:
Denim Thema:; Dit is de tijd wanneer uw kind zou de denim overwegen om hem / haar tweede huid, zodat u kunt deze opnemen in je party idee. De decoratie kan onder meer denim stof die kan worden gebruikt om de tabellen zijn van toepassing. Plaats een pure doek over dit voor geeft een ander effect. Lijm een ​​aantal edelstenen aan de randen toe te voegen aan het fonkelen. De dresscode zou uiteraard denim en kan je zelfs dit op te nemen in uw partij uit te nodigen. Een kleine, middelgrote miniatuur denim jasje dat de boodschap op de achterzijde kan hebben. Dit thema zou geven meer dan voldoende mogelijkheden om creatief te zijn, zonder echt de uitgaven big bucks.
Cinderella Thema:; Elk jong meisje zou hebben gedroomd Cinderella ten minste een keer in haar leven. Her 16e verjaardag zou laten haar dromen werkelijkheid te laten. Krijgen de burcht kijken met weinig licht and uitsparingen van de stiefzusjes en de boze stiefmoeder. Proberen te regelen voor een aantal strass tiara's of hangen ze aan het plafond, zodat ze schitteren in het licht. U kunt zelfs kopen wat plastic Cinderella slippers en gebruik ze in het decor. Kleed uw dochter in een vloeiende jurk die doet denken aan de oude tijdperk.
De MTV Thema:; Dit is vooral voor mensen met kinderen die helemaal graven muziek en worden sterk beïnvloed door popsterren in hun dagelijks leven. A sweet 16 party moet hebben muziek, die de basis voor een partij is. You kunnen zich vermaken posters over de muren en krijg zelfs een disco bal hangen in het midden van de kamer. Zorg ervoor dat de gasten verkleden in de jaren 80 stijl met gekke kapsels en bel-bottoms. Of ga in voor een rock-gebaseerde thema. Inspiratie zou zijn van groepen, zoals Bon Jovi. Hebben een klein podium waar je kunt zorgen voor wat muziek instrumenten, die het talent van bepaalde kinderen te markeren, zoals het spelen van de gitaar of drums.
De Salsa Thema:; Als je kind houdt van dansen dan je kunt opnemen dit in het thema ook. Hoewel dit een passionele dans, en niet al uw gasten zou waarschijnlijk wel weet hoe je de salsa te doen, kunt u een aparte ruimte waar je kunt laten zien van films of basische salsa video's voor uw gasten om een ​​aantal nieuwe moves te proberen op de vloer. De instelling voor de romantische kamer kan worden met veel bloemen. U kunt zelfs een ander gebied dat bepaalde niet-alcoholische dranken kunnen dienen voor alle kinderen en jongeren. De dresscode zou natuurlijk rokken, broeken die kunnen worden formele of semi-formeel.
Sportief Thema:; Ouders kunnen de 16e verjaardag onvergetelijk voor kinderen met deze sportieve thema. 16-jarigen ook de neiging om volledig in de sport, zoals basketbal of honkbal en dit kan worden opgenomen in de partij thema als goed. Hebben een hoepel in een hoek en je kunt zelfs het plan van de dress code met behulp van dit thema ten volle. Uw gasten kunnen komen aan de partij, verkleed als een beroemde sport persoonlijkheid.
Sweet 16 Party ideeën moeten ook zorgvuldig worden gepland houden van de begroting in het achterhoofd. Dit zou u helpen bepalen uiteindelijk welk thema je uiteindelijk kunt gebruiken voor het feest. Je moet ook in gedachten houden dat je kunt zelfs van plan om een ​​kleine gift of een bedankbriefje voor uw gasten te geven. Dit geschenk kan worden gecoördineerd met het thema van de partij.
Onthoud dit is uw kind zestiende verjaardagsfeestje. Je moet gaan die extra mijl te maken helemaal speciaal.

No comments:

Post a Comment