Tuesday 4 October 2011

Sympathie Bloemen: Funeral Bloemstukken

Het verlies van een dierbare is vaak erg moeilijk. Bloemen is een zeer gebruikelijke manier om gevoelens en respect te tonen voor diegenen die hebben doorgegeven. Hier zijn een aantal bloemtypen en de betekenis ervan.
Chrysanten - chrysanten zijn symbolisch voor dood en worden vooral gebruikt voor begrafenissen of op graven. In veel landen wereldwijd zijn chrysanten traditioneel gebruikt in de begrafenis bloemstukken. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren; wit, geel, bordeaux, bruin en roze. Wit is de meest populaire kleur. Witte duidt waarheid en eerlijkheid. Single chrysanten zijn daisy-achtige en frisheid te geven aan een begrafenis eerbetoon. Double chrysanten zijn ook populair omdat ze kunnen worden gebruikt voor kussens, namen en massed kransen heel gemakkelijk.
Lelies - Het is gezegd dat lelies het herstelde onschuld van de ziel wanneer iemand sterft vertegenwoordigen. Er zijn verschillende soorten lelies en de beschikbare kleuren zijn wit, oranje (zalm) geel en roze. U kunt kopen Aziatische, lelies in kleuren wit, geel, roze of oranje. Calla lelies zijn duurder omdat ze grote visuele geven van haar indrukwekkende kleuren.
Longiflorum lelies lijken de bloem vormen een trompet en zijn alleen te vinden in het wit. Zij zijn een zeer traditionele begrafenis bloem en kijk het best in een gebonden mantel als gevolg van de manier waarop ze groeien op de stam.
Aziatische lelies zijn een kleinere bloemhoofdjes en worden gebruikt in spuitbussen of als uitvalsbasis. ; Oriental lelies volledig open met bloemblaadjes draaien terug. De grootte van de bloem kan variëren, maar deze hebben een zeer sterke aanwezigheid in een begrafenis eerbetoon.
Iris - Een van de weinige blauwe bloemen het hele jaar beschikbaar de iris heeft zijn verdiende plaats als een begrafenis bloemen. In de wereld van bloemen zij betekenen trouw en hoop, in contrast met wit ze hebben grote visuele impact.
Gladiolen - gladiolen staan ​​bekend om spontane openheid naar het hogere bewustzijn. Ze symboliseren ook een sterk karakter. Ze worden gebruikt in een begrafenis als een teken van eerbied aan de vertrokken ziel.
Bloemen zijn een mooie manier om je liefde en respect tonen voor verloren dierbaren. You kunt ook bloemen sturen naar de echtgenoot of naaste familieleden van de ene verloren.
Als u onlangs een dierbare verloren, bied ik mijn medeleven en gebeden.

No comments:

Post a Comment