Friday 21 October 2011

Top Tien dingen die u moet weten over uw Mate Vóór het huwelijk

Een van de redenen dat mensen niet succesvol zijn huwelijken is omdat ze geen lang en serieus gesprek voordat ze trouwden. Hier is een lijst van vragen die u kunnen helpen bevestigen dat u echt de juiste persoon gevonden, of kan u laten weten dat je niet moet haast in dat streven. Eerlijkheid is erg belangrijk, en als je weet dat deze dingen over je partner, en vice versa, kan de kans op koude voeten te minimaliseren op de grote dag.
10. Persoonlijke hygiëne. Dit is belangrijk, maar niet even belangrijk als al het andere. Netheid is belangrijker voor sommige mensen dan anderen. Persoonlijke verzorging is een zeer voor de hand liggende ding om te zien wanneer je aan het daten bent, maar je moet wel weten hoe ze leven. Hoe vaak doen ze tidy hun huis? Was gerechten? Vacuüm? Mensen zijn ofwel rommelig of tidy in het algemeen. Welke zijn ze, en kan je mee leven?
9. Leefgewoonten. Ben je een ochtendmens? Hoe zit het met je partner? Hoeveel tv kijken ze? Houden ze een begroting of alles in een opwelling kopen? Hoeveel werken ze? Bijvoorbeeld, badkamer tijd, slapengaan en quality time zijn echt belangrijk, en u moet weten indien er grote conflict met lifestyle timing. Omgaan met geld is ook een probleem dat moet worden afgesproken voordat de knoop wordt vastgebonden. Je moet ook om te bespreken wie er om te koken en schoon te maken.
8. What krijgt op hun zenuwen? Als je echt klaar bent om iemand te trouwen, is dit een gemakkelijke vraag. Geloof me, als je niet hebt gekregen op hun zenuwen nog niet, of ze gewoon niet vertellen, of dat u er snel achterkomen. Ongeacht hoeveel je van ze houdt, ik weet zeker dat je maar kunt bedenken van iets dat je niet met name willen. Wees eerlijk over het met hen, en de praktijk krijgt niet op elkaars zenuwen.
7. Their liefde taal. Gary Chapman heeft een geweldig boek genaamd The Five Love Languages. Soms voelen mensen dat de meest geliefde als je zegt dat hart-dingen voelden voor hen. Anderen voelen de meest geliefde wanneer zij een doordachte geschenk te krijgen. De manier waarop een persoon voelt zich de meest geliefde is hun 'liefde taal.' It kan worden fysieke aanraking, quality time, of handelingen van de dienst, alsmede bemoedigende woorden of geschenken zijn. Zorg ervoor dat u zowel elkaars taal, zodat je elkaar kunt contact opnemen met de diepste liefde kunnen spreken.
6. Hoe zit het met kinderen? Wil je kinderen? Hoeveel? Heeft u en uw partner willen hetzelfde bedrag? Het is ook uiterst belangrijk dat u zowel eens op discipline methoden. Het opvoeden van kinderen moet ten minste besproken en beschreven voordat u zegt "ik doe. '
5. Familierelaties. Wat is hun familie als? Hoe behandelen ze hun familie? Hoe werkt hun familie hen behandelen? Het is niet noodzakelijkerwijs het geval dat zij de nieuwe familie die u maakt op dezelfde manier, maar dat dit kan u helpen te begrijpen ze beter te behandelen. Een groot deel van hun persoonlijkheid is waarschijnlijk stukjes en beetjes die afkomstig zijn van de manier waarop ze werden grootgebracht, en hoe hun familie daden. Alle gezinnen problemen hebben, maar zorg ervoor dat je comfortabel met de nabijheid of afstand, van hun familie naar uw nieuwe leven.
4. Hoe ze omgaan met moeilijke tijden? Huwelijk is niet altijd gemakkelijk. Er zullen meningsverschillen. U en uw partner zal wel moe zijn na het werk soms. Jullie beiden misschien zelfs uiteindelijk nodig enkele persoonlijke ruimte. Naast de minor conflict, soms grote problemen komen. Het verlies van een baan, ongeplande zwangerschap, miskramen, dood in het gezin, auto-ongelukken, en ernstige ziekte zijn allemaal factoren van het leven dat je niet altijd kan voorspellen. Zal je partner, of u, uit elkaar vallen? Zult u in staat te troosten en aan te moedigen elkaar? Zult u in te zetten voor elkaar, zelfs als het leven dat je van plan bent niet de manier waarop je foto laten gebeuren?
3. Morele normen / religieuze overtuigingen. Religie kan iets in de rug van de geest van een persoon, of de centrale focus van hun leven. De meeste mensen zijn in het midden van de extremen. Als u verschillende religieuze overtuigingen, hoe zal u verhogen de kinderen? Je hoeft niet per se eens worden over elke kleine morele kwestie, maar je moet het eens over degenen die u het meest gepassioneerd over.
2. Verwachtingen van het huwelijk. Van huishoudelijke klusjes te chequeboek balanceren, wat doet je partner verwachten dat u verantwoordelijk voor? Wat verwacht je van hen? Verwacht u geschenken en romantiek de hele tijd of denk je dat als je eenmaal getrouwd bent dat je 'geslaagd' dat allemaal? Hoe zit het met de frequentie van seks? Hoe werkt je partner voelt? Jullie zijn allebei nodig om weg te komen met een definitie van het huwelijk en helpt jullie beiden begrijpen wat je echt verwachten.
1. Levensdoelen. Het moment dat je zo in de liefde en je bent zo zeker van dat ze de een voor u, het eerste wat je dient te bevestigen is hun levensdoelen. Het is de eeuwenoude vraag die iedereen zou moeten vragen: Waar zie je jezelf over 10 jaar? Neem het een beetje verder en vragen: Waar wil je worden in 20 jaar? Wat zijn hun carrière? Waar willen ze wonen? Zijn ze doelgericht of doen ze door het leven gaan waar de wind hen neemt? Iedereen moet een basisplan en een droom. Zoek uit of dat echt is wat je wilt delen op de weg.
Je kunt gewoon niet alles weten over een persoon. De komende jaren zal je uitdagen, en je zal veel meer over hen en jezelf leren naarmate de tijd voortschrijdt. If bedek je de basics en de beide blijven inzetten, moet je een lang en gelukkig huwelijk.

No comments:

Post a Comment