Monday 10 October 2011

Ultrasone Sieraden Cleaner

De eenvoudigste manier om sieraden in de datum van vandaag schoon te maken is gebruik te maken van een ultrasone sieraden schoner. Ultrasone technologie is gekomen met de meest geavanceerde, nauwkeurige en minst schadelijke wijze van micro schoonmaken van een hele reeks van producten. Een ultrasone sieraden schoner kunnen worden gedefinieerd als een apparaat dat elektronisch wordt uitgevoerd en ontworpen om mee te nemen vuil van ringen, kettingen, oorbellen en andere sieraden. Deze apparaten kunnen gemakkelijk gevonden worden op woningen winkelen kanalen of op het internet. U kunt ook gaan winkelen komende tijd en een als deze. Het apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken en kan het doel te dienen binnen vijf minuten tot zeven minuten zonder al te veel handmatige inspanning, zoals wassen of poetsen of zelfs het gebruik van agressieve chemicaliën.
Ultrasoon Reiniger Jewelry: Delen en Functie
De basisverordening ultrasoon sieraden reinigingsunit maakt gebruik van water en zachte ultrasone golven om vuil en stof verwijderen uit delicate items zoals ringen, brillen, armbanden, halssnoeren en dergelijke die riskant om schoon met enige andere handen. De schoonmakers die beschikbaar zijn in de markt laatste tijd echt gemakkelijk in gebruik. Men moet alleen maar om de sieraden in de reinigingskamer van de ultrasone reiniger die vervolgens worden gevuld met water, dan het deksel AHS worden gesloten, en vervolgens moet worden ingeschakeld. Binnen de tijd van drie tot vijf minuten, de sieraden die u in komt zo sprankelend en nieuw.
Het apparaat heeft twee delen, die helpen om de manier waarop zij wel die functie; Een kleine motor; Een schoonmaak tank, ook wat de Ultrasone reinigers sieraden ook een mand of een schoonmaakbedrijf lade die is afneembaar van de belangrijkste apparaat. Er is niet veel die nodig is om een ​​ultrasone-apparaat, maar kan worden aangesloten op de eenvoudige en standaard plug punten. Het doet veel aan elektriciteit die niet nodig en waar we allemaal een beetje beducht als we alle elektronische apparatuur te kopen.
Ultrasone Sieraden Cleaner: Hoe te gebruiken?
Het proces van het gebruik van de ultrasoon reiniger is vrij eenvoudig. Als u gebruiken voor de eerste keer, moet zorgen om de handleiding eens gelezen, dat zal u verlichten op de basisprincipes van het besturingssysteem van het apparaat. : Wanneer eenmaal je het proces van het schoonmaken te beginnen, wat warm water te vullen in de schoonmaak tank of een reinigingsoplossing, indien u twijfels over het gebruik van water. De reinigingsoplossing kan van elk constitutie; kan niet-ionogene oppervlakteactieve, detergenten of zelfs ammoniak behalve voor bleekmiddel en zuren bevatten als schoonmaak agenten. ; Schakel nu de, zodat het schoonmaken oplossing kan een beetje opwarmen. Na ongeveer vijf tot tien minuten zetten de sieraden u van plan bent te reinigen in de schoonmaak lade. ; Na enige tijd (als de specifieke termijn vermeld in de handleiding) kunt u het apparaat uit te schakelen, opent u het deksel en de sieraden in het mengsel twee of drie keer doven en weer zoals het was gezet en het apparaat over te schakelen naar de cyclus te voltooien reiniging. : Wanneer eenmaal gedaan nemen de sieraden uit de stofzuiger, en reinig het onder stromend water en indien nodig anders is ze gewoon droog met een schone doek en zie! Uw sieraden is nieuw opnieuw. ; Ultrasoon Sieraden Cleaner: Technology
Wanneer het apparaat is ingeschakeld, wordt de motor van het apparaat produceert ultrasone energie, die wordt doorgegeven met trillende golven. Wordt geschat dat op een gemiddelde, een ultrasoon sieraden reiniger een minimum van veertig duizend geluidsgolven elke seconde uitzendt. Er is een proces genaamd Cavitatie waarbij microbelletjes worden gecreëerd als gevolg van de trillende beweging van de ultrasone golven. Er zijn zo veel bubble created dat elk daadwerkelijk then stoten tegen elkaar en om de items bewaard in de schoonmaak lade, thereby bereiken zelfs de kleine spleten van de stukken van sieraden. Dus dit is het proces waarbij een Ultrasoon Sieraden Cleaner reinigt uw sieraden zo effectief. Dit proces doet uw sieraden niet schaden helemaal en het is zeer veilig voor sieraden zo duur als platina maar het mag niet worden gebruikt voor opalen, parels, smaragden en andere zachte stenen.

No comments:

Post a Comment