Sunday 16 October 2011

Ventless gashaard - Vent Vrije gashaard

A ventless haard kan een andere bron van warmte in uw huis. Traditioneel, een open haard nodig heeft voor een thuis aan een schoorsteen, een schoorsteen en natuurlijk, houten logs. Echter, een vent vrij gas open haard niet nodig voor u om te branden houtblokken op alle! A ventless open haard loopt voornamelijk op gas. Deze haarden gebruik van natuurlijke gassen zoals propaan als brandstof en branden van het gas met behulp van de lucht in de kamer van uw huis.
Wat u moet weten over het installeren van Vent Vrije gas open haard
A ventless gashaard moet gewoon voor u om een ​​lijn die het aardgas levert uit een tank in je huis, of uit de stad te installeren.
Ook, hebben sommige staten verboden deze schouwen te wijten aan het milieu en de veiligheid in gevaar redenen. Daarom, als je wilt om een ​​dergelijke vent vrij gas open haard te installeren in je huis, is het zinvol om te controleren wat de mogelijkheden voor u beschikbaar.
Wat voor soort ventless gashaard te installeren
Verschillende soorten ventless gashaarden hebben een verschillend bedrag van de output. Dit heeft te werken met de grootte van de ruimte waarin u wenst dat dergelijke een open haard te installeren.
Soms zijn mensen kan een veelgemaakte fout van het installeren van een hoog rendement ventless open haard op te warmen een kleine kamer. Dit kan problemen veroorzaken. Deze haarden gebruik maken van de zuurstof in de kamer te lopen, en een kleine kamer zal uiteraard een minder bedrag van deze zuurstof. Dit kan uiteindelijk leiden tot de open haard niet goed werken.
Een type ventless open haard komt het allemaal opgezet met nep-logs die er uitzien alsof ze daadwerkelijk branden, zo geven de juiste feel. Wat er werkelijk gebeurt is dat de lijn, waarmee het gas loopt via deze logs en dit geeft het uiterlijk van een echte vlam die uit deze logs. Deze logs worden genoemd afgeblazen gas logs.
Voordelen van een open haard ventless
These vent vrij gas logs hebben speciaal ontworpen branders die zijn verborgen onder of achter hen. Deze branders zijn aangepast om genoeg lucht te voorzien, zodat het gas goed verbrandt. Dit proces produceert een minder hoeveelheid koolmonoxide.
Sommige van deze ventless gas haarden zijn ook uitgerust met zuurstofdepletie sensoren die vertellen wanneer het zuurstofgehalte in de buurt van de vloer van uw kamer zijn uitgeput. Die schakelt vaak vaststelling van de brand in deze logboeken automatisch. Dit kan helpen bij het besparen u van koolmonoxide vergiftiging.
Dus, uit check doen voor de beschikbare opties en functies voor het kopen van een voor uw huis.
Nadelen van een Vent Gratis gas open haard
Soms is de productie van warmte uit deze vent vrij gas haarden kan vocht condenseren op koudere oppervlakken die kan leiden tot problemen met schimmel en meeldauw. Daarom doen sommige mensen installeren schoorstenen te laten het vocht vent buiten hun huizen. Adjusting the domper op de geventileerde logs kan ook de hoeveelheid vocht dus geproduceerd.
Al met al, een vent vrij gas open haard kan toevoegen aan de inrichting en sfeer van uw huis. Als dit goed wordt gebruikt in combinatie met het bewustzijn over de gezondheids-en veiligheidsrisico's, kan een open haard venltless ook toevoegen comfort in combinatie met warmte aan de gezelligheid van uw huis.

No comments:

Post a Comment