Monday 10 October 2011

Verhuizen naar Australië

In recente tijden de weg naar Australië is genomen veel meer dan ooit. Mensen proberen te migreren naar Australië voor verschillende redenen, zoals academici, werkgelegenheid en dergelijke; de ​​som van dit alles is iedereen probeert naar Australië m0ove op zoek naar betere kansen. De meesten van hen er in slagen in hun zoektocht en dat is bemoedigend dat meer mensen gaan naar het nieuwe land waar dromen kunnen worden gerealiseerd en de hoogte van de ambities kunnen worden bereikt. , Maar meteen ook hoe immigratie in Australië toeneemt, is de overheid steeds strenger en vooral over wie ze toelaten in hun land. Laten we een snelle blik op te wekken aan de eisen om te emigreren naar Australië.
Vereisten om te verplaatsen naar Australië
Dit zijn de algemene eisen dat elke persoon die wil emigreren naar Australië te hebben en me u vertellen immigratie naar Australië te laten is veel gemakkelijker dan enig ander land. ; Onlangs heeft de nieuwe Australische premier John Howard kondigde dat nu wie wil een visum te krijgen naar Australië te hebben over de Australische geschiedenis. ; Het is belangrijk om te weten over het leven in Australië, over de waarden van het land, zijn multiculturalisme en het burgerschap rechten en plichten. ; Kennis van Engels is een must voor mensen die willen emigreren naar Australië. ; Verhuizen naar Australië: Werkgelegenheid
Waarom denk je dat mensen migreren naar Australië in zulke grote aantallen en de meeste van hen op zoek naar werk? Ja het is omdat Australië heeft onlangs een plaats in de lijst van de plaatsen waarin industrieën kunnen worden opgezet en bedrijven zijn snel op weg naar onontgonnen open markt van Australië. Dit is de reden waarom het land heeft mensen nodig die kunnen geschoolde werknemers uit de hele wereld. U kunt de hulp van online vacatures diensten en het scheppen van banken, die u zou helpen in uw zoektocht. Het is gemakkelijker om een ​​baan te krijgen van jullie hebben diploma uit Australië, omdat het hen helpt om uw normen begrijpen en hen oordelen volgens de Australische normen.
Verhuizen naar Australië: aankoop van het pand
De vastgoedmarkt in Australië heeft een aantal geheel andere sectoren, maar de meerderheid van de immigranten naar de grote binnensteden kijken op hun aankomst met de gedachte dat het huren of kopen van een huis goedkoper zou zijn in vergelijking met de bovenstad delen van het land. Aangezien de financiële situatie van de natie hangt voor een groot deel af van de onstabiele prijzen van goederen en de onroerend goed markt, vooral de vastgoedmarkt historisch is een moeilijke markt waarin goed rendement kan tenminste worden verwacht. De verkopers meestal regelen met de makelaar die potentiële kopers krijgt in het weekend te komen en rond te kijken. Als u tenminste een dag doorbrengen proberen te zoeken naar woningen in de buurt dat zou een verstandige manier vertrouwd raken met de markt.
Verhuizen naar Australië: systeem van belastingen
Het systeem van fiscale aftrek is niet iets dat je zou willen. Het is heel schandalig in vergelijking met andere Europese landen. Als je verdienen boven de 6000 dollar per jaar moet je betalen een belasting van vijftien procent dat $ 900 per jaar. Naar boven dit alles, is er een Medicare van 105% geheven op de burgers. Dus dit is de manier waarop Australische belasting systeem werkt. Het systeem is herzien nadat regelmatige tussenpozen en zijn er bepaalde voordelen die worden verstrekt aan de armen, zieken en oud en het is statistisch bewezen dat in Australië, eigenlijk tien procent van de arme mensen zes honderd procent van meer voordelen dan de rijkste tien procent te genieten .
Australië werd gekoloniseerd door Groot-Brittannië als gevolg van de Australische cultuur verloor veel van zijn eigen en imbibed de Amerikaanse cultuur voor een groot deel. De cultuur is een homogeen mengsel van Amerikaanse en Aziatische culturen, omdat er veel immigranten uit verschillende delen van Azië die er zijn gegaan en Australië is nog steeds laat ze houden hun eigen individualiteit.

No comments:

Post a Comment