Wednesday 12 October 2011

Vuurwerk Veiligheidstips

Waarom de Beveiligingstips in Fireworks?; Celebration en vuurwerk gaan samen, zij het de inhuldiging van de Olympische Spelen of de onafhankelijkheid dag van elk land een vuurwerk maakt de gelegenheid levendiger. Kinderen vooral dol op de prachtige weergave van kleurrijke lampen kijken in een donkere hemel 's nachts, en ze zijn het meest kwetsbaar voor letsels als gevolg van vuurwerk.
Statistieken blijkt dat kinderen het meest getroffen die in vuurwerk verwondingen. Veertig procent verwondingen in vuurwerk gebeuren met kinderen onder de leeftijd van veertien en kinderen in de leeftijdsgroep van 10 tot 14 krijgen vaak zelf gewond tijdens het verwerken van vuurwerk. De US Consumer Products Safety Commission heeft gemeld dat zo veel als 8500 mensen behandeling nodig hebben voor letsel als gevolg van vuurwerk in de Verenigde Staten. De uitgaven voor vuurwerk gerelateerde letsels in de VS bedragen tot $ 100 miljoen per jaar.
Het is dus duidelijk uit de statistieken die vuurwerk kan evenals donkerder niemand blij malen lichter te maken.
Snelle Feiten over de verwondingen
Verwondingen door het ondeskundig gebruik van het vuurwerk veroorzaakt brandwonden en snijwonden; meeste blessures gebeuren aan de vingers en de ogen; Voetzoekers, Bottle Rockets, Romeinse kaarsen, fonteinen en Sparklers zijn de belangrijkste vuurwerk dat letsel veroorzaakt; Vuurwerk zoals kersen bommen, M-80s, en raketten kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. ; Van alle letsels 29% verwondingen worden veroorzaakt door illegaal vuurwerk, degenen die het licht van het vuurwerk zijn gevoeliger voor blessures dan de toeschouwers
Tips voor veilig vuurwerk; Als u wilt kunt u vuurwerk het bijwonen van de openbare displays waar de professionele vuurwerk expert greep het vuurwerk en zij zijn de meest gekwalificeerde die het werk doen genieten. Als je wilt naar het vuurwerk te genieten zijn er een aantal veiligheids-tips die men kan volgen en veilig genieten van het display.
De eerste en belangrijkste tip is vuurwerk de veiligheid te zorgen dat kinderen spelen of het vuurwerk ontsteken. Kleine en minder krachtig vuurwerk kan worden gebruikt door kinderen, tenzij er een volwassene toezicht over hen.
De voetzoekers moet uit betrouwbare verkopers en moet men de veiligheidsinstructies te volgen in het gebruik van het vuurwerk.
Het vuurwerk is bedoeld om te worden uitgevoerd in de open lucht en helemaal niet binnenshuis. Het is zeer gevaarlijk om de voetzoekers in de woning of een gesloten ruimte licht. Blijf zoveel mogelijk uit de rotjes wanneer je verlichting hen, omdat bepaalde soorten vuurwerk hebben de neiging om te ontsteken in een instantie. A blindganger vuurwerk moet worden afgevoerd in het water nooit proberen om iets anders te gebruiken zal ontstekingsfouten en men kan zelfverwonding. Voorzichtig zijn met uw kleding tijdens gebruik van het vuurwerk; sommige kleren vlam vatten onmiddellijk gebruik nooit loszittende en synthetische kleding.
Als je onder invloed bent van alcohol nooit proberen om het vuurwerk licht, zal het verwonden niet alleen u, maar ook degenen die in uw buurt. Als de staat, doet de provincie u woonachtig bent in je niet toestaan ​​van het gebruik van bepaalde machtige vuurwerk dan is het altijd beter om ze te vermijden. Plaats het vuurwerk op een vlakke en vaste ondergrond, zodat wanneer het wordt verlicht zal het niet boemerang, hetzij op u of anderen kijken naar de show. Never verdringen zich rond de vuurwerk dat de aandacht van degene die is eigenlijk te ontsteken zou kunnen afleiden. Als het te hard waait niet van plan het vuurwerk show at all. In het geval van letsel als gevolg van het vuurwerk met water blussen van het vuur, dus altijd een emmer water klaar terwijl de verlichting van de vuurwerk.
Nooit spelen met vuurwerk tijdens het aansteken, als je huisdieren en dieren in de buurt krijgen ze op een veilige plaats omdat dieren bang omdat het felle licht en het geluid van het vuurwerk. Indien het mogelijk is ten aanzien van veiligheid een bril tijdens het aansteken van het vuurwerk. Draag altijd het vuurwerk in een container en nooit in je zakken of handen. Volg deze eenvoudige vuurwerk veiligheidstips en je bent veilig.

No comments:

Post a Comment