Sunday 9 October 2011

Was Tips

Aha! De zoete geur die zich verspreidt in de buurt als een windvlaag waait door de kleding die uit drogen in de zon! Mooi, fris en schoon ... zijn drie woorden, die kwam naar mijn hoofd toen ik de scène gevisualiseerd.
Kleren zijn instrumenteel in het veranderen van een persoon psyche. Niet alleen mooie kleren maakt een voelen en er goed uitzien, ze hebben ook andere positieve effecten hebben op de over alle persoonlijkheid van een persoon. Bijvoorbeeld, soms kan een heldere en goed gecoördineerde outfit het enige verschil tussen de twee kandidaten met dezelfde ervaring en vaardigheid. Een schone en nette ensemble kan ook helpen in het persoonlijke leven, omdat een persoon outfit is een van de eerste dingen die mensen kijken terwijl ze met hen omgaan.
Als je nog niet depressief over het niet te klikken in je professionele en persoonlijke leven, ga je gang, dunk je verdriet in een emmer en spoel ze weg!
Hier zijn een aantal wastips maken het wassen van kleding een stuk eenvoudiger en minder van een back breken karwei.
Tips voor Laundry; Gebruik zout gemengd met koud water tijdens het wassen donkere kleding voor het eerst, dit helpt de kleur. ; Kleding die Dry clean only tags kunnen worden gewassen thuis met behulp van een milde zeep en koud water. ; Gebruik een netje tijdens het wassen kleine kleding zoals sokken; om een ​​verkleuring, wassen en droge kleren binnenste buiten te voorkomen. Dit maakt het makkelijker om ze te sorteren uit tijdens het drogen. ; Gebruik warm water om kleding die erg vuil was. ; Was fijn kleren thuis door ze in een kussensloop en de aanwending van de mond. De tas kan dan worden geplaatst in de machine en gewassen met behulp van de reguliere cyclus en koud water. ; Lees de instructies aandachtig door voordat u kleding in de machine. ; Bewaar geen kleren 's nachts doorweekt, tenzij ze ernstig vervuild is. ; Gebruik wasgoed wasmiddel speciaal vervaardigd voor dat materiaal. , Was-Reinigingstips
Als je een kind hebt thuis zou je weten wat ik bedoel met vlekken. Aan de andere kant, zelfs als je niet doen, ik weet zeker dat er zijn momenten waarop je jezelf terug te komen met vlekken in uw kleding. Lees verder voor tips die u zullen helpen zich te ontdoen van hen!
Bloedvlekken: Als de vlek vers is, was het doek met koud water. Als de vlek droog is, giet waterstofperoxide over de vlek zo snel mogelijk. , Wijn vlekken: Absorbeer zoveel van de vloeistof gebruik van zout, talkpoeder, babypoeder of maïzena. Nadat dit is gedaan, het witwassen van de kleding op de gebruikelijke manier. ; Fruitvlekken: Fruit vlekken kunnen worden verlost van het gebruik van soda, vochtige zout of onderdompelen in melk voor het witwassen. ; Chocolade Vlekken: Als de vlek is nog steeds zichtbaar na het wassen, te mengen borax met koud water vormen een plak en laat de vlek in het voor een uur. Dan weer wit te wassen it! ; Gras vlekken; Om zich te ontdoen van gras vlekken. Meng een paar druppels van huishoudelijke ammoniak met 1 theelepel peroxide. Wrijf de vlek met dit mengsel en wassen met water zo snel vlek verdwijnt. ; Inktvlekken: Breng haarlak op de vlek en wassen zoals gewoonlijk. ; Lippenstift vlekken: Voor het verwijderen van lippenstift vlekken, dempen van het gebied met vloeibaar wasmiddel, afspoelen en daarna wassen.

No comments:

Post a Comment