Wednesday 5 October 2011

The Worrywart's Guide to Life

Hallo, mijn naam is Janna en ik ben worrywart.
Nee, dit is niet worrywarts anoniem, maar ik voel dat het verkrijgen van die uit is een manier om de geldigheid van dit stuk te bewijzen. Ik wil graag helpen andere worrywarts overwinnen van hun angsten en zorgen net zoals ik heb de mijne te overwinnen.
Ik weet precies waar mijn verontrustende tendensen kwamen uit: mijn moeder. Ze is een van de meest neurotische, zorgelijke mensen die ik ooit heb ontmoet. Ze hield ons zeer beschut als kinderen. Dus ik natuurlijk geabsorbeerd haar worrywarting gewoonten. Kinderen zijn net sponzen op die manier, en als je een worrywart met kinderen kunt u een nieuw-gevonden motivatie voor het stoppen van uw zorgen in hun tracks. Uw kinderen kunnen zich bevinden doet precies zoals je bent en het ontwikkelen van een psychische ziekte zoals gegeneraliseerde angststoornis, zoals ik deed.
Dus, wat uw reden, wilt u uw zorgen stoppen, toch? Nou, er is geen zekere manier om dat te doen, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om jezelf te helpen.
Afleiding
Dit is een techniek die vaak gesuggereerd voor mensen die lijden aan een psychische ziekten zoals angststoornissen of depressie. Afleidende zichzelf van onze emoties is een van de beste manieren om onze gedachten weg te nemen van ze lang genoeg zodat ze te onderdrukken. Hoe kun je afleiden? Lezen, schrijven, tv kijken, klusjes doen, spelletjes spelen, praten een wandeling met een vriend, iets dat je aandacht houdt lang genoeg om je af te leiden uit uw zorgen!
Niet alleen obsederen
Release uw zorgen en angsten naar een vriend of vertrouwde vertrouweling. Het helpt om verbaal te communiceren angstige gedachten en een beetje feedback kan geen kwaad, ook niet.
Niemand om mee te praten?
Schrijf het op! Schrijven in een tijdschrift, of als journaling is niet uw stijl, probeer poëzie. Zetten dingen op papier is een goede manier om ze eruit te komen als er niemand om mee te praten. Het is als praten met jezelf except mensen niet denken dat je gek bent!
Rustgevende activiteiten
Doe iets ontspannend. Een dutje, naar muziek luisteren, een kaars, spelen met een huisdier, wat het ook is die kan helpen om uw zenuwen te kalmeren. Die stress PLETTER ballen kan wonderen doen voor sommigen, terwijl anderen alleen maar behoefte aan een lekker warm bad. Probeer een verscheidenheid van dingen omdat je nooit weet wat er kan het voor je doen.
Verkrijg de feiten
Als je het gevoel dat uw verontrustende neiging te worden over dingen die niet de moeite waard zijn zorgen over, probeer dan het krijgen van uw feiten op een rijtje. Als u zich zorgen over inbraak, bijvoorbeeld opzoeken van de criminaliteit in uw omgeving. De kans groot dat veel lager dan je zou raden. Als je bang bent een tornado zal uw huis te vernietigen, kijk de statistieken over tornado gebeurtenissen in uw staat. Zelfs als u woont in Tornado Alley, het is hoogst onwaarschijnlijk dat je huis is ongeveer omver geblazen te worden.
Kan niet stoppen zorgwekkend?
Als je oprecht kan niet stoppen met piekeren over het een of ander, kunt u eventueel lijdt aan een angststoornis. Raadpleeg uw arts of een psychiater en zij kunnen u adviseren over wat u kunt doen als dat het geval is. Ook al is het niet, misschien hebben ze ideeën over wat zou kunnen helpen beteugelen je bezorgde gedachten.
We hebben allemaal zorgen - maar een paar van ons meer dan anderen. Sommigen van ons hebben om te vechten tegen onze zorgen dag in, dag uit. Anderen hebben nog een zorg in de wereld. Het doel is om balans te vinden in alle gebieden van ons leven, en vooral als het gaat om onze geest. Gebruik dan deze tips, hopelijk vind je de balans die u nodig hebt en vrijheid van je angsten!

No comments:

Post a Comment