Friday 21 October 2011

Zelfgemaakte Deck Cleaner

Een dek, die voortdurend wordt blootgesteld aan natuurlijke elementen zoals zonlicht, vorst, regen, enz., vereist regelmatig onderhoud. Regelmatige reiniging kan voorkomen de ophoping van schimmel, algen en vuil. Onderhoud is vitaler in geval van houten dekken, die zijn vatbaarder te rotten en andere problemen. Vergeleken met hout, andere materialen zoals staal, vinyl, etc vergen minder onderhoud. Ongeacht het materiaal dat wordt gebruikt op het dek te bouwen, schoonmaken is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Hoewel vele commerciële producten zijn beschikbaar in de markt, die bedoeld zijn voor het doel van het dek te spoelen is een zelfgemaakte men altijd voorkeur hebben. U kunt bereiden een zelfgemaakte deck schoner met de hulp van deze gids.
Zelfgemaakte Deck Cleaners
Dek schoonmakers worden beschouwd als een integraal onderdeel van het dek bescherming en het gebruik ervan is gericht op het verwijderen van vuil, roet, bacteriën, vlekken, algen, schimmels etc. Sommige dek schoonmakers behoren chloor, dat is de meest gebruikte materiaal te reinigen dekken . Maar er zijn vele controverses omtrent het gebruik ervan. Ook zijn vele andere chemicaliën die worden gebruikt in verschillende dek schoonmakers. Veel contractanten prefer zelfgemaakte deck schonere oplossingen aan de commerciële degenen, zoals de voormalige worden bevonden zo efficiënt bij het reinigen decks als laatstbedoelde producten. De gunstige factor is dat je kunt de extra kosten. De volgende is een van de recepten voor het bereiden van een zelfgemaakte deck schoner.
Het is heel gemakkelijk om deze zelfgemaakte deck schoner te bereiden. Het materiaal u nodig hebt zijn TSP of trinatriumfosfaat, (die kan worden gekocht van elke gereedschapswinkel) warm water, en een beetje hoeveelheid bleekmiddel. Bleekwater is noodzakelijk om microorganismen zoals algen en meeldauw verwijderen, maar ervoor dat u het huishouden bleekwater behulp en niet commercieel bleekmiddel, dat erg sterk maken. TSP, die in de vorm van een wit-gekleurd poeder, moet worden vermengd met warm water en bleekmiddel op het dek reinigingsoplossing te maken. Neem twee liter warm water en meng een tot 1 ½ kopje TSP in. Zodra de TSP is opgelost, voeg ½ kopje bleekwater aan deze oplossing. Het bedrag van bleekwater kan worden gewijzigd volgens de algen of schimmel groei. U kunt het bedrag als er minder algengroei. U kunt zelfs beginnen met een milde oplossing van een kopje TSP, twee gallons warm water en een beetje hoeveelheid bleekmiddel. U kunt maken het sterker indien dit oplossing is niet gevonden effectief te zijn.
Dek Schoonmaak
Start de reiniging door water het dek. Dit helpt in openstelling de poriën van het hout, die beurt vergemakkelijkt gemakkelijker schoonmaken. Bevestig een borstel aan een paal en toepassing van het reinigingsmiddel op het oppervlak van het dek met de borstel. Schrob het oppervlak om het vuil, algen te verwijderen, etc. Als het dek is op zoek naar schone, kunt u de reinigingsoplossing te verwijderen met water. Slang down genoeg water om de reinigingsoplossing geheel verwijderen. Als u niet tevreden bent met de resultaten, kunt u het proces herhalen. Nooit proberen om meer TSP of bleekwater voeg te maken de oplossing doeltreffender.
Is de stapel is gemaakt van cederhout, kan bleekwater schade toebrengen aan het. Dus, in het geval van dit soort terras, kunt u gaan voor een hogedrukreiniger, met koud water toe. Indien de dek is gemaakt van enig ander materiaal, zorg ervoor dat de ingrediënten van deze oplossing niet schade veroorzaken aan. Zelfgemaakte deck reinigingsmiddelen zijn makkelijk te maken en zijn net zo effectief als commerciële dek schoonmakers. Bovendien zijn ze rendabel zijn en zal niet schaden je deck, indien goed gemaakt.

No comments:

Post a Comment