Wednesday 26 October 2011

Zorg voor Korte Kapsels

Mooi haar is een van de beste mode-accessoires. Na een geweldig kapsel kunnen je ziet er geweldig uit en voel me geweldig. Dus welke kapsel moet je kiezen? Je altijd leest dat soort dingen lang haar is 'in' of kort haar is 'In', dat is echt onzinnig mode-woord bedacht door mensen in het bedrijf te trommelen op enige interesse. Negeren. Kies een kapsel op basis van uw gezichtsvorm en je haartype, en bent u zeker van veel van deze te vinden. Kijk naar foto's magazine, op stijlen in films, op tv en ga zo maar door, een overleg met uw kapper. Many hair-kappers hebben software die u in staat om te zien hoe je digitaal zal kijken met verschillende kapsels. U kunt ook bladeren door middel van hairstyling websites die soortgelijke mogelijkheden bieden. Tijd die nodig is voor het verzorgen is een andere factor. Als u nog niet teveel tijd te sparen voor het verzorgen en als het bij je past, ga dan voor een kort kapsel. Korte kapsels zijn gemakkelijker te onderhouden, kan snel worden gewassen en gestyled, en zijn speciaal handig in de zomer.
Korte Hair Care:
Terwijl kort haar zeker vereist minder zorg dan lang haar, maar vergt enig onderhoud het schoon te houden, gezond en ziet er goed uit. Hier zijn enkele tips voor kort haar zorg -
1. Trim uw haar elke 3 of 4 weken. Korte kapsels hebben de neiging om uit te groeien van de gegeven stijl sneller dan lange kapsels. Regelmatig snoeien will zowel in het instandhouden uw kapsel en de gevreesde gespleten uiteinden te voorkomen.
2. Als je wel gespleten haarpunten, knippen ze af is de enige remedie. Niet vallen voor haarproducten advertenties die show gespleten haarpunten toetreding weer omhoog. That's onzin. Het trimmen van de haren boven de splitsing en het onderwerpen van uw haar aan stress - minder of geen chemicaliën, haarverven, bleken, permanenten, krullen, strijken, enzovoort - is wat nodig is.
3. Conditie van uw haar ten minste eenmaal per week. Masseer uw hoofdhuid en haar met verwarmde olie - kokos-of amandelolie is prima. Na het oliën, duik een handdoek in heet water, wringt, wikkel het over je haar en houden gedurende 20 minuten. Was vervolgens je haar. Na het wassen, gebruik citroensap als laatste spoeling. Dit zal je haar een glans. Andere natuurlijke conditioners bevatten bananen pulp, citroen en honing, en tomatensap en honing. Toepassing these voordat baden en te houden gedurende 15 minuten duren.
4. Gebruik een milde shampoo. Of beter nog de ayurvedische 'Shikekai'. Met zijn lage pH en geneeskrachtige eigenschappen, het voedt het haar en voorkomt roos.
5. Niet kam natte haren. Natte haar, dat is meer elastisch dan droog haar, kan gemakkelijk breken als onderworpen aan een krachtige kammen. Laat je haar natuurlijk drogen en kam met een grove kam - houten kammen beter dan plastic kammen. Als je eenmaal hebt afgevlakt alle tangles met een grove kam, met een fijne kam.
6. Stoppen met het gebruik krultangen.
7. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën. Haarverven, haar-bleken, en haar vormgeving producten, ongeacht de labels kan u verzekeren, zijn niet precies geweldig voor je haar op de lange termijn. Verblijf zo natuurlijk mogelijk is uw beste weddenschap.
8. Draag een badmuts bij het zwemmen, en beschermen uw haar van overmatige blootstelling aan de zon.
9. Oefening vaker. De meer gezonde je bent, hoe beter uw haar zal look. U hoeft niet te hoofd voor de sportschool en pomp strijkijzers - hoewel, geen kwaad in dat - maar regelmatige lichaamsbeweging activiteiten zoals lopen, rennen, klimmen omhoog en omlaag trappen, tuinieren, dansen, sporten, enzovoort on kan immens helpen. Doet ten minste 30 minuten van een van deze activiteiten elke dag is prima.
10. Eten beter. Kan niet herhalen genoeg van deze regel. You bent wat je eet, en wat je eet heeft invloed op uw conditie van het haar. Veel water drinken - deskundigen adviseren 8 glazen per dag. Moet u water drinken zowel vóór, tijdens en na oefening. Onder meer fruit en groenten, vooral seizoensgebonden fruit en groene bladgroenten, in uw dagelijkse maaltijden. Ze een geweldige bron van mineralen en vitaminen. Eet brood gemaakt van hele korrels. Eet meer bonen, erwten, en peulvruchten. Omvatten natuurlijke ghee in uw maaltijden. Bezuinigen op rood vlees.

No comments:

Post a Comment